Päiväkodin esittely

teksti kun hiiri on kuvan päällä

Myllyhaan päiväkoti sijaitsee Rounionkadulla. Päiväkodissamme on viisi lapsiryhmää. Päiväkodin välittömässä läheisyydessä on retkiin houkutteleva metsä, kallioineen ja puroineen. Talvella päiväkodin vieressä kulkee latu ja luistinrata on lähellä. Näitä mahdollisuuksia hyödynnämme ahkerasti.

Luontokasvatus on tärkeällä sijalla toiminnassamme. Luontokasvatuksella haluamme edesauttaa hyvän luontosuhteen ja sitä kautta kestävän kehityksen periaatteiden oppimista. Arvostamme luonnon rauhaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia elämyksiin,leikkiin, seikkailuihin, liikkumiseen ja tutkimiseen. Lähimetsässä sijaitsee paikka, jonka takavuosien esikoululaiset nimesivät Aurinkokallioksi. Siellä meillä on lupa nuotion tekoon, joten ruokailukin luonnonhelmassa on mahdollista.

Päiväkodissamme on suuri sali, joka luo puitteet monipuoliselle toiminnalle.  Leikille on aikaa joka päivä, lisäksi harjoittelemme ja opettelemme erilaisia taitoja päivittäin. Ulkoilemme lähes joka säällä pihassamme, joka on jaettu etupihan Tattitarhaan ja takapihan Karhunpesään.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN PÄIVÄKOTIIMME!